Jauniete Rīgā aiziet pie astroloģes un pamatīgi to nožēlo

Kāda sieviete atklāj, ka bija devusies uz konsultāciju pie astroloģes Rutas P., taču ir vīlusies rezultātā.

Portālā “sudzibas.lv” kliente astroloģi vaino nekompetencē.

“Biju aizgājusi pie šīs sievietes uz konsultāciju. Ļoti nožēloju.

1.)Pa telefonu tika sarunāts par astroloģijas konsultāciju.Apsolīja, ka sastādīs manu natālisko karti. Īstenībā šī konsultācija bija par numeroloģiju.Bija sastādīta numeroloģiskā karte, kurā bija tikai skaitļi.

2.)Konsultācijas laikā viņa teica to, ko var piemērot katram cilvēkam manā vecumā. Esmu jauniete. Protams, kas ir raksturīgs jauniešiem? Viņa man ieteica nedzert, iet agrāk gulēt utt., bet es neesmu kā visi. Viņa nezināja, ka es un tā nedzeru un labi izguļos…

3.) Teica lietas, ko var piemērot KATRAM CILVĒKAM! Visbanālākās lietas uz pasaules: saudzē veselību, esi uzmanīga ar uguni, nedari citam to, ko pats nevēlies, patīk mūzika. Šīs lietas zin katrs pats. Nedomāju, ka par šo “banālumu” ir jāmaksā nauda!

4.) Nolasīšana pēc izskata. Daudzas lietas viņa teica analizējot izskatu. Piem.,uztraukumā es drebināju pirkstus. Protams, viņa pateica, ka dzīvē daudz uztraucos…

5.) Konsultācija balstijās uz to, ka man vajadzēja uzdot jautājumus. Domāju, ka atnākšu uz konsultāciju un man teiks visu, kas ir nolasāms no manas kartes un gadījumā, ja man radīsies papildus jautājumi, tad uzdošu. Tādi ir principi, kad cilvēks iet uz konsultāciju pie astrologa. Viņa nevienu teikumu pati no sevis nepateica. Un arī es nebiju sagatavojusies. Pat īsti nezināju, ko uzdot.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!