Krievija apklususi – gatavojas masīvam raķešu triecienam pa Ukrainas pilsētām un kritisko infrastruktūru. (+VIDEO)

Kā vēsta portāls la.lv, Irānas gaisa spēku lidmašīna nolaidusies Maskavā. Ko tā atvedusi, nav iespējams identificēt, bet, visticamāk, tas saistīts ar militāro kravu, jo regulāri – reizi, divas reizes nedēļās – Irānas gaisa spēku lidmašīna nolaižas Maskavā. Kaut kas tiek vests, jādomā, ka saisīts ar militāro sfēru, tā TV24 raidījumā “Speciālizlaidums” pastāstīja Jānis Slaidiņš, NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks.

Notikumi Baltkrievijā – nekā īpaši nav, izņemot gaisa spēku aktīva kustība. Ukrai;nu puse jau brīdinājusi, ja šie spēki šķērsos robežu, saņems intensīvu artilērijas uguni.

Ukraiņu spēki ir gatavi pie baltkrievu robežas, apmācīti, spējīgi uzņemt šo situāciju – tas liecina, ka mēs kaut ko nezinām, saka SLaidiņš.

Tur esot noturīga aizsardzības līnija: apvidus ir mežains, nav liela manevru koridora, ukraiņi visu noslēguši.

Ukrainas izlūkdienesti ziņo, ka viņi gatavojas masīvam raķešu triecienam pa Ukrainas pilsētām un kritisko infrastruktūru. Krievija šobrīd apklususi – tiek uzkrāta munīcija, nav masīvas bombardēšanas. Ukraiņu ģenerālštābs sagaida, ka tuvākajā laikā būs koncentrēts trieciens, jo arī ap robežu savilkti Krievijas aviospēki. Tāpat raķešu krājumi Krievijai ir pietiekami, lai ko ziņotu medijos, lai veiksmīgi veiktu triecienus pa infrastruktūru.

Video skatāmies zemāk!

VIDEO:

Avots