2022. gada numeroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm!

2022. gada numeroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm!

Vai zināji, ka katrai zodiaka zīmei numeroloģijā ir savs skaitliskais gads? Šis skaitlis gadu no gada mainās. Uzziniet, kurš gada skaitlis ir tavs, ir pavisam vienkārši – zodiaka zīmes kārtas skaitlim jāpievieno gada skaitlis.

Numeroloģijas ziņā 2022. gads būs visādā ziņā interesants. Pirmkārt, tas ir saistīts ar faktu, ka šobrīd mainīsies informācijas analīzes un apstrādes sistēma. Mūsu apziņā notiks globālas pārvērtības.

Tieši šogad pilnībā sāks izpausties Ūdensvīra laikmets. Attīstās visi ar zinātnes un tehnikas progresu saistītie procesi.

Auns

Gada skaitlis ir 7.

Šo skaitli var saukt par maģisku. Šī gada cipars norāda, ka šajā periodā tu spēsi saprast savu patieso mērķi un uzsākt savu attīstības ceļu. Jums ir divas iespējas – pamest vispārpieņemto sistēmu un atrast sevi, vai arī iejusties tajā vēl dziļāk. Izvēle ir tava. Bet tomēr ir vērts dot priekšroku pamošanās.

Vērsis

Gada skaitlis ir 8.

Šogad jums ir svarīgi būt gudram un apdomīgam. Dažreiz jūsu spēks slēpjas vienkāršībā. Jūs vēlaties sasniegt materiālo labklājību, bet katram cilvēkam ir savi griesti. Dalieties pieredzē ar citiem, izrādiet apdomību. Jūs saņemsiet to, ko patiešām esat pelnījuši. Nebaidieties kļūdīties.

Dvīņi

Gada skaitlis ir 9.

Šogad jūs piedzīvosiet globālu apziņas transformāciju. Jūsu priekšā pavērsies jaunas perspektīvas. Tāpēc jūs vairākkārt pārskatīsit savu attieksmi pret daudzām lietām dzīvē. Nekādā gadījumā nebaidieties atvērt jaunas durvis, ļaujiet visām sliktajām lietām palikt pagātnē.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!