2022. gada astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm

Jaunava (no 24. augusta līdz 23. septembrim)

 2022. gadā Jaunavām vajadzētu koncentrēt savus spēkus uz profesionālo izaugsmi un sevis pilnveidošanu, uz statusa paplašināšanu un mainīšanu. Jaunavai raksturīgās īpašības – smags darbs un uzmanība detaļām – palīdzēs viņiem ceļā uz profesionāliem panākumiem un izaugsmi. Pavasarī izrādījuši divkāršu degsmi, šīs zīmes pārstāvji jau tuvāk ziemai var “novākt ievērojamu ražu, tostarp palielināt savu finansiālo stāvokli. Taču gada svarīgākā tēma Jaunavai būs attiecības, tāpēc kurš gan var ar vieglu sirdi sagaidīt romantiskus randiņus un galvu reibinošus romānus.

Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

 2022. gads Svariem kopumā ir mierīgs un izmērīts, ar nosacījumu, ka pirms tam šīs zīmes pārstāvji nemulsinājās un ielika labus pamatus. Ar atbildīgu un nopietnu pieeju darba pienākumiem Svari var rēķināties ar karjeras izaugsmi. Tie, kas meklē savu sapņu darbu, varēs atrast perspektīvu vietu, kur īstenot savas prasmes. Tikai aprīlis var iemest mušu visādu kārdinājumu un izkropļojumu veidā, īpaši komunikācijas un ceļojumu jomās. Labāk turieties tālāk no paziņām, kam patīk smalcināt kaulus, un mēģiniet pats neuzsākt tenkas, lai nezaudētu iedibināto autoritāti.

Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Skorpioniem 2022. gads būs aizņemts un emocijām bagāts. Daudziem tas pat paliks atmiņā kā kardinālu pārmaiņu gads viņu dzīvē. Īpaša uzmanība dzīves notikumiem jāizrāda maijā un novembrī. Laiks atbrīvot savas spēcīgās enerģijas rezerves un lieliskos dibenus no dīvāniem. Skorpioni atpūtīsies vēl pēc gada, šobrīd ir lielisks laiks sevis pilnveidošanai un sava biznesa veicināšanai.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!