2022. gada astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm

gada astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm

2022. gads daudzējādā ziņā turpina aizejošā 2021. gada tēmu. Gads iesāksies ar apstākļu pārbaudēm un vairākiem ierobežojumiem finanšu, attiecību un mīlestības tēmās, tāpēc mums visiem apzināti jāizrāda vairāk rūpju un mīlestības pret sevi un mūsu ģimenēm, pat ja šķiet, ka tās to nav pelnījušas (atslēgvārds – šķiet!). 

Pavasara vidus var būt notikumiem bagāts – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Lietaino pavasari nomainīs karsta vasara, kas beidzot izkustinās mūs no apturētās animācijas stāvokļa, kurā esam pēdējo gadu. Daudzām zodiaka zīmēm būs iespēja atsākt noteiktas dzīves jomas. Astroloģe Jeļena Nordgeimere ir sagatavojusi mūsu lasītājiem detalizētu prognozi nākamajam gadam katrai zodiaka zīmei.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Zīmes pārstāvjus sagaida notikumiem bagāts gads. 2022. gads sniegs vairākas jaunas iespējas, jautājums tikai, vai spēsi tās īstenot. Gada sākums piemērots darbam ar zemapziņu un emocijām, ceļojumiem. Ir laiks veikt “atiestatīšanu”, uzkrāt enerģiju un rīcības plānu līdz aprīļa beigām. Kopš maija vairs nevar sēdēt, laiks rīkoties! Ir iespēja iekļauties perspektīvā projektā vai atklāt jaunus talantus. Parādiet savu dabisko drosmi un iniciatīvu. Augusta beigās un oktobrī ieplāno atvaļinājumu vai nedaudz piebremzē, lai līdz gada beigām netiktu pie kaltēta citrona.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Jau 2021. gada nogalē Vērsis sajuta pārmaiņu vēju. Jaunais gads tikai turpinās iesākto deju, mainot tempu uz ātrāku. Daudziem Vēršiem 2022. gads būs liktenīgs un nozīmīgs. Kādam tā būs darba maiņa, citam bērnu vai mazbērnu piedzimšana, talantu un spēju attīstība. Jau kopš janvāra ir vērts iesaistīties aktīvā darbā. Nozīmīgi cilvēki un vērtīga informācija būs visur – Vērsim vienkārši jāatskatās atpakaļ un jābeidz kautrēties. Pārvērtiet savas zināšanas naudā. Pastāv iespēja nodrošināt sev stabilus papildu ienākumus.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!