2022. gada prognoze visām Zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

Nākamo gadu “komandēs” Ūdens tīģeris. Tas simbolizē pāreju uz kaut ko principiāli jaunu, saka slavenā astroloģe Tamāra Globa. Ūdens stihija mīkstinās Tīģera raksturu, bet spēcīgā enerģija “neaizskalos” līdz galam, un tāpēc gandrīz katram no mums vajadzētu gatavoties nozīmīgām, reizēm pat liktenīgām dzīves pārmaiņām, pārliecināta astroloģe.

Tamāras Globas lielās gada prognozes ir ļoti precīzas, katrā ziņā pēdējie gadi ir parādījuši, ka liela daļa no viņas prognozētā piepildās ar lielu precizitāti.

Auns

Nākamgad Aunam būs pārmaiņas, kuras viņš nekādi nevarēja paredzēt, pat ja zīmes pārstāvim ir attīstījusies intuīcija. Pārmaiņas būs straujas, spītīgie Auni nespēs tām pretoties. Priecājos, saka Globa, ka izmaiņām nebūs negatīvas pieskaņas.

2022. gada pirmajā pusē iespējama liela ažiotāža, Aunam būs jāsavāc visa griba dūrē, jāmobilizē pacietība un cītīgs darbs. Tas palīdzēs nedaudz racionalizēt notikumu gaitu.

Gada otrā puse būs vienkāršāka un harmoniskāka, Auns varēs atpūsties, izbaudot pirmajā pusgadā rosīgās darbības rezultātus. Plānojiet savu atvaļinājumu gada otrajai pusei.

Ziema Aunam būs grūta, daudzi “jēri” var krist apātijā, ciest no noguruma. Svarīgi nedot sev brīvas rokas, nesākt sevi žēlot, saka Globa, tikai optimisms, sports, aktīvs dzīvesveids palīdzēs Aunam pārdzīvot drūmos ziemas mēnešus.

Vērsis

Ūdens tīģeris ciena Vērsi. Viņš nemīl, nelutinās, bet ciena cilvēciski, un tāpēc zīmes pārstāvji iegūs nedaudz vairāk stabilitātes nekā visi pārējie – gads lielas un kardinālas pārmaiņas nenesīs.

Tamāra Globa brīdina par vairākiem izaicinājumiem, ar kuriem Vērsis var saskarties 2022. gadā.

Pastāv iespēja personīgi satikties ar nodevību un vilšanos cilvēkos – nevajag gaidīt no citiem vairāk, nekā viņi spēj tev dot.

Gada otrajā pusē Vērsim jādodas pie ārstiem, jāpievērš pienācīga uzmanība savai veselībai, var saasināties hroniskas kaites.

Gada pirmā puse ir bīstama attiecībām. Tieši gada pirmajā pusē Vērsis var saskarties ar konfliktiem. Astroloģe iesaka tās risināt nekavējoties, neuzkrājot aizvainojumu un nenoliekot otrajā plānā personīgās problēmas un sarunas. Vērsis iznāks uzvarošs, ja atradīs kompromisus.

Vērsim 2022. gadā, iespējams, nāksies pārdomāt dažas savas vērtības un principus. Tas ir par labāko, saka Tamāra Globa. Nav jēgas turpināt domāt kā iepriekš un darīt to pašu, bet tajā pašā laikā rēķināties ar kādu citu rezultātu.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!