2022. gada prognoze visām Zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

Dvīņi

Nākamgad dvīņi saņems dāsnu un pelnītu atlīdzību par visām viņu ciešanām un pūlēm. Viņiem veiksies gandrīz visā: finansēs, personīgajā dzīvē, darbā un mājās.

Tamāra Globa brīdina Dvīņus no meliem. Tas var radīt sarežģījumus personīgās un draudzīgās attiecībās: vērojiet savas darbības un vārdus, neizraisiet strīdus un skandālus, nevāciet tenkas.

Darbā Dvīņiem pienācis laiks iesaistīties cīņā par jaunu statusu. Nebaidieties izrādīt savu inteliģenci, apzinātību, profesionālās īpašības, priekšnieki pamanīs un noteikti pacels vai ieteiks jaunu virzienu.

2022. gads Dvīņiem būs pārpilnības periods, galvenais, saka Globa, lai zīmes pārstāvji nekļūtu par tērētājiem. Likteņa dāvanām nepieciešama rūpīga attieksme.

Vēzis

Vēzis 2022. gadā burtiski piespiedīs mainīt attieksmi, principus un vērtības. Ir nobriedusi uzskatu pārvērtēšana, un notikumi risināsies tā, ka tie Vēžiem neatstās citu izeju: nāksies mainīties pašiem un mainīt situāciju ap sevi.

Spītība, nevēlēšanās atteikties no savas maldīgās attieksmes un domāšanas modeļiem ir galvenās Vēžu kļūdas, kas 2022. gadā var novest pie nopietniem zaudējumiem dažādās dzīves jomās, brīdināja Tamāra Globa. Ja jau iepriekš gatavojies pārmaiņām, esi elastīgs un gatavs atvērt durvis jebkurām pārmaiņām.

2022. gads nav īstais laiks, lai akli cerētu uz savu harizmu, lai gan Vēžiem tā dabiski ir dota spēcīga un spēcīga. Nākamajā gadā tas nedarbosies. Nāksies ieklausīties savos mīļotajos, iemācīties ar viņiem runāt un visu izlemt no kompromisa pozīcijām.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!