2022. gada prognoze visām Zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

Lauva

Lauvas ir patiesie Ūdens tīģera vismīļākie. Viņiem nav no kā baidīties, gads būs pozitīvs, Lauvas varēs realizēt savu potenciālu. Ja Lauva nav slinks un izvirza sev ambiciozus mērķus, tad viņu veicinās neticama veiksme. Viņi sasniegs savus mērķus daudz ātrāk, nekā plānots, virzoties uz priekšu ar lēcieniem un robežām, saka Globa.

Liktenis pavērs iespējas, kas ļaus sasniegt jaunu attīstības līmeni, galvenais, lai tās nepalaistu garām.

Par riskiem brīdina arī Tamāra Globa. Ja Lauva ir nežēlīgs un nežēlīgs attiecībās ar cilvēkiem, tad Tīģeris no viņa novērsīsies, un viņa personīgajā dzīvē var notikt formas katastrofa. Lauvai ir jāpārskata attiecības ar cilvēkiem, jāatvieglo sava karaliskā sirds un jāpiekāpjas citu vājībām.

Svarīgs ir arī godīgums. Negodīgās Lauvas Tīģera gadā riskē iegūt lielas problēmas – no sagrautām attiecībām ar draugiem un ģimeni līdz kriminālvajāšanai un cietumam.

Iemīlējušajām lauvām 2022. gadā vajadzētu padomāt par laulībām, bērnu radīšanu. Šis ir labākais laiks ģimenes paplašināšanai.

Jaunava

Ir pienācis laiks Jaunavām gūt panākumus biznesā. 2022. gadā vari uzsākt savu biznesu, īstenot projektus, kurus vēlējies par doto, bet baidījies uzsākt. Jaunava Tīģeris palīdzēs biznesā, lai arī cik grūti šķistu uzdevumi, ar kuriem sastopas zīmes pārstāvji.

Panākumi pavadīs Jaunavas, kuras nolems kardināli mainīt savu dzīvi: pārcelties uz citu pilsētu, mainīt profesiju vai darba vietu. Tamāra Globa aicina Jaunavas uzmanīgi un iejūtīgi sadzirdēt savu iekšējo balsi un sekot tai – Tīģeris nemitīgi sūtīs pareizos pamudinājumus.

Bet personīgajā Jaunavā labāk neuzdrīkstēties veikt krasas pārmaiņas. Precētajām un precētajām Jaunavām pirmajā pusgadā nebūs viegli, saasināsies senas problēmas un konflikti. Bet tas ir īslaicīgi, ir vērts būt pacietīgam, iesaka Globa.

Gada otrajā pusē viss norims.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!