2022. gada prognoze visām Zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

Mežāzis

Astroloģe Tamāra Globa iesaka Mežāžiem 2022. gada pirmajā pusē atteikties no jebkādiem lieliem tēriņiem un beidzot sākt krāt naudu, jo gada otrajā pusē tie, visticamāk, noderēs. Gada otrā puse Mežāžiem atnesīs interesantas iespējas, daudzas no kurām prasīs ieguldījumus, šeit darbosies jūsu krājkasīte.

Tavā karjerā nebūs viegli. Jums pastāvīgi nāksies saskarties ar profesionāliem izaicinājumiem. Un, ja jūs tos uzņemat mierīgi, bez satraukuma, tad ir iespēja augt, un, ja jūs sākat zaudēt mieru, tad jūs varat zaudēt to, kas jums jau ir.

No Mežāžiem Tīģerim būs jātrenē takta izjūta. Taktiski un rupji zīmes pārstāvji saskaras ar lielām problēmām personīgajā dzīvē. Ja Mežāzis iemācīsies piekāpties un sekot saviem vārdiem, tad attiecības ne tikai saglabāsies, bet arī progresēs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 2022. gads būs liela finanšu izrāviena gads. Pavērsies jaunas iespējas, kas ievedīs Ūdensvīru kvalitatīvi jaunā dzīves līmenī.

Ūdensvīra karjeras izaugsme iespējama pašā gada sākumā vai tā pirmajā pusē.

Ūdensvīra ģimenē gaida sapratne un harmonija. Mīļie pret jums izturēsies saudzīgi, pārpratumi un problēmas attiecībās saglabāsies arī aizejošajā 2021. gadā. Ja Ūdensvīrs neiziet uz kompromisiem ar savu partneri, tad harmonijas vietā viņš riskē iegūt ieilgušos konfliktus.

Zivis

Ūdens tīģera gads Zivīm būs veiksmīgs. Šīs zīmes pārstāvjiem mazāk jāuztraucas un jānervozē, noteikti atveliet laiku atpūtai. Ja strādāsi tādā pašā režīmā, var sākties veselības problēmas, brīdina Tamāra Globa.

Tīģera gadā īpaši priecīgas būs sievietes Zivis. Viņiem viss izdosies it kā nejauši, bet noteikti veiksmīgi.

Ar finansēm veiksies tām Zivīm, kuras nebaidās uzticēties savas intuīcijas balsij. Maz ticams, ka neizlēmīgās Zivis izmantos jaunas iespējas, un tāpēc maz ticams, ka tās mainīs savu pašreizējo stāvokli.