2022. gada prognoze visām Zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

Svari

2022.gadā Svariem viss būs atkarīgs no smaga darba. Ja Svari ir aktīvi, tad viņiem būs iespēja paveikt daudz. Ja viņi ir pasīvi un slinki, tad viņus gaida strauja lejupejoša kustība un regresija, brīdina Tamāra Globa.

Jau no pirmajām gada dienām Svari jutīs, ka ir sācies nepatīkams process – krājas sīkas un sīkumainas neatrisinātas problēmas. Ja tu atlaidīsi un aizmirsi visu, tad situācija pasliktināsies.

No janvāra ir vērts sevi sagatavot smagam darbam. Optimisms palīdzēs pārvarēt izmisuma periodus, un tuvinieku atbalsts dos spēku un pārliecību šaubīgajiem Svariem.

Grūtības periodi sniegs Svariem unikālu iespēju atklāt savu slēpto potenciālu, saprast, uz ko viņi patiesībā ir spējīgi. Atvērsies jauni talanti, kam sekos jaunas iespējas.

Tīģera enerģija Svariem ir grūta. Un, ja viņi var ātri tam pielāgoties, tad gada laikā viņi uzkrās ievērojamu skaitu personīgo sasniegumu.

Skorpions

Skorpioni jutīsies kā līderi, cilvēki, kuri beidzot ir spējuši kontrolēt situāciju. Visas grūtības, kas biedēja 2021. gadā, pēkšņi kļūs par iespējām un būs viegli atrisināmas. Pašā gada sākumā būs sajūta, ka beidzot viss izdodas.

Tamāra Globa iesaka Skorpioniem šajā posmā neatslābt. Atbildīgs gads, un atbildīgie Skorpioni spēs ielikt stabilu pamatu laimīgai nākotnei 2022. gadā. Taču bezatbildīgie zīmes pārstāvji to nespēs, viņi var sakraut tik daudz problēmu, ka grābs tās vēl vairākus gadus.

Gada otrajā pusē Skorpionus sagaida jaunas iepazīšanās un spilgti iespaidi. Vientuļiem Skorpioniem ir lielāka iespēja satikt kādu mīļoto un mīļoto, ar kuru kopā viņi būs laimīgi.

Strēlnieks

Strēlnieku gaida lielu sasniegumu un svarīgu darbu gads. Būs daudz darāmā, būs smagi jāstrādā. Burzmā zīmes pārstāvji nedrīkst ļaut citiem ar viņiem manipulēt. Pieturieties pie saviem principiem, idejām, vērtībām, ejiet uz mērķi, pat ja apkārtējie korī atkārto, ka nekas neizdosies, iesaka Globa.

Uzticīgo Strēlnieku var apmānīt 2022. gadā. Esiet modrs, īpaši gada pirmajā pusē, pārbaudiet visu saņemto informāciju.

Gada otrā puse ir labvēlīga pašattīstībai, mācībām, jauniem sporta veidiem un jauniem vaļaspriekiem – droši eksperimentējiet.

Strēlnieka personīgajā dzīvē viss ir vairāk vai mazāk stabili, nekādas krasas pārmaiņas nav gaidāmas. Maz ticams, ka Tīģera gadā vientuļajiem Strēlniekiem izdosies atrast savu dvēseles radinieku, taču daudz interesantu paziņu zīmes pārstāvjiem garantētas.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!